Aanmelding en plaatsing

In samenwerking met de gemeente Utrecht en de Utrechtse schoolbesturen gaat er binnenkort een nieuwe manier voor aanmelden van leerlingen plaats vinden.

Vanaf mei/juni 2021 krijgen ouders via de gemeente informatie over de nieuwe manier van aanmelden. Vanaf schooljaar 2021/2022 kunnen ouders hun kinderen aanmelden op de nieuwe manier. Uiteraard houden we u hier op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Heeft U vragen over aanmelding/plaatsing neem dan contact op met de administratie, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 - 15.00 uur : 030-2317488 of mail naar administratie@nieuweregentesseschool.nl.

Wilt u zich aanmelden voor een open ochtend? Ga dan naar deze bladzijde en maak een keuze voor een datum.